Over ons

Deze site wordt beheerd door Luc Pont, eigenaar van de Aero. Volgens zijn ouders kon hij eerder zeilen dan lopen. Misschien was hij gewoon een late loper.

Hoe dan ook, in de decennia sinds dat moment heeft hij eerst met het ouderlijk gezin alle bezeilbare wateren van Nederland bevaren en vervolgens met zijn echtgenote de Noordzee en Scandinavische wateren bezeild. Hun reguliere zeilgebied omvat de Zeeuwse en Zuid-Hollandse delta.

De Aero is hun vijfde zeilboot en tweede trimaran (hiervoor bezaten zij een Dragonfly 920). Het zijn de stabiliteit en snelheid die hen tot overtuigde multihullzeilers maakten. Daarnaast zorgt de trailerbaarheid ervoor dat ze veel makkelijker verre bestemmingen bereiken en nooit meer hoeven wachten op een weergat om terug thuis te komen.

Natuurlijk stoppen ze niet met zeilen als de Aero verkocht is, maar met het klimmen der jaren wordt het tijd voor een minder sportieve multihull.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer over de Aero weten, neem dan contact met ons op via info@pontext.nl of (+31) 06 24678678.